Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

aljav

2. 7. 2008 9:24
mě ta vyhláška nevadí,

ale pokud budou pokutovat čuňátka, tak pak ale všechna ! I ty smrdící a páchnoucí ! A ještě lepší by bylo, kdyby vyhnali z Prahy smažky a pobudy( Muzeum, Národní třída ... ) !

0 0
možnosti
AJ

aljav

2. 7. 2008 9:20
ten článek je nesmysl !

opravdu nevěřím že by za nedopalek dali 30T, ale klidně ať dají. Podíval jsi se autore někdy na zem v okolí aut./tram.zastávek ? A námitka o nepřiměřenosti je sice zajímavá, ale přece nemusíš kouřit ! Pak jsi bez problému ! Víte kolik stojí čištění ulic ročně ( z daní )? A proč do toho mícháte vládu ? Ta s tím nemá nic společného ! To vyhláška magistrátu !

0 0
možnosti
AJ

aljav

2. 7. 2008 9:21
Re: ten článek je nesmysl !

ale s těmi parkovacíma zónama souhlasím, to se fakt nepovedlo. Nemůžu s rodinou jet navštívít např.přátelé na Žižkově, jelikož nesmím v okolí nikde zaparkovat

0 0
možnosti
TF

231

2. 7. 2008 9:00
Dřív bylo za nedopalek až 20.000 Kč

a nevadilo Vám to. To je to navýšení tak hrozné?

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 7. 2008 8:53
A ještě k těm parkovacím zónám

.. není do řešení ideální, není to ani řešení dobré. Bohužel do centra Prahy denně vjíždí přes 300,000 vozidel. Pryč jsou idylické doby, kdy u nás v ulici připadalo na jednu domácnost jedno auto a kdy pár dědečků a babiček bylo bez aut.Dnes jen můj soused má tři (služební, rodinné a jeho syn dodávku na rozvoz jakýchsi komponent). Parkovat už není kde. Co s tím chcete dělat za situace, kdy v Praze téměř připadá už na jednoho obyvatele jedno auto a počet nově registrovaných aut roste mnohem rychleji, než těch, které jsou vyřazovány? Rozšiřovat parkovací plochy v centru, stavět tam parkhauzy? Tím jen zhoršíte jiný problém - dopravní intezitu v centru a zácpy na příjezdových komunikacích.

0 0
možnosti
TT

mamenec

2. 7. 2008 8:24
malá rada

neházej vajgly a žvýkačky na zem, uklízej výkaly po psovi a nebudeš muset řešit žádný problém s výší pokuty. Není to zaměřeno proti vám, slušným lidem, jak píšeš. Protože slušný člověk to nedělá.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.