Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

retkini

10. 6. 2008 20:56
naopak

znám také jednoho co u nás v okresním městě dělal psychotesty k městské a vyhořel .Po měsíci ho vzali ke státní do Prahy. Za dva roky ho vyhodili protože bral pokuty do kapsy. Vše je jenom o lidech a hlavně o těch co je řídí!!!!

0 0
možnosti
FV

analytik05

10. 6. 2008 22:08
Re: naopak

Lakomec ! Se nedělil se šéfíkama co? Sólíčko si jel šupák ;-D

0 0
možnosti
R

Remember

10. 6. 2008 20:08
MP

Městská policie je poslední dobou pouze k tomu, aby odtahovala špatně zaparkovaná auta. Což je poměrně pochopitelná pracovní náplň, i když s nesmyslnými parkovacími zónami nesouhlasím. Nad čím mi ale zůstává rozum stát je v jakém počtu asistují u odtahu. Bydlím v okolí IP Pavlova a několikrát do týdne jsem svědkem toho, jak na odtahový vůz a jeho obsluhu "dohlíží" 4 (slovy čtyři!!!) městští strážníci!!!!!!! A vůbec jim nevadí, že o dvacet metrů dál zdatně blije ožralý mládenec a kolem něj prochází paní, která se neobtěžuje uklidit exkrementy svého čokla. Minulý týden jsem nevydržel, seběhnul jsem z bytu na ulici a šel se jich zeptat, proč musí čumět všichni čtyři na to, jak nějakému nešťastníkovi odtahují auto, že by mohl čumět jenom jeden, případně dva a ti ostatní by mohli dělat něco užitečnějšího. Odpověď jednoho byla: "Do toho vám nic není", druhý byl krapet "diplomatičtější" a sdělil mi že: "My Vám taky neradíme co a jak máte dělat". Zbylí dva nereagovali a dále "dohlíželi"...

0 0
možnosti
FV

analytik05

10. 6. 2008 22:13
Re: MP

R^ A všimnul jste si jak jsou k té důležité asistenci odtahu vyzbrojeni všema možnýma ptákovinama.  Jsou ověšený jak Rambo. Za tím páskem už jim chybí jen granáty. To z nich jde hrůza a v životě to asi nepoužijou :-/ Hl. že tečou asi prachy.......

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

10. 6. 2008 18:30
Příklad dokumentuje pitomost zón

a ne nesmyslnost MP. Ne že bych si o nich dělal iluze, ale potkávám je každý den u školy u přechodu od zastávky na frekventované ulici, jsou tam velmi užiteční. Ale když narazíte na blba, a ke všemu ještě v uniformě, je zle (a je skoro jedno, jaká uniforma to je).

0 0
možnosti
TN

Tomáš Nemravný

11. 6. 2008 0:54
Re: Příklad dokumentuje pitomost zón

V Praze - Nebušicích u přechodu stávají po ránu dva, o padesát metrů dál je další přechod (oba jsou u cesty do školy), tam není nikdo... Dva jsou tam asi proto, když ten jeden leze jak hovado na přechod vstříc rozzuřenému SUVčku (ona škola je jakási mezinárodní, takže Škodověnkama se tam děti nevozí), aby mu ten druhý mohl zavolat záchranku...

0 0
možnosti
JV

klv

10. 6. 2008 9:58
chtěl bych se zeptat

udělal jste přestupek, či ne?

mám takový pocit že zvykové právo na parkování v Praze neplatí,

0 0
možnosti
JC

Jarcho

10. 6. 2008 9:50
No tak ten policista byl rozhodně serioznější než vy.

Zatímco vy děláte lumpárny a omlouváte je tím, že když "děláte pro magistrát", musíte se nasvačit předpisy nepředpisy, policista vám nevyhrožoval, nedělal na vás žádný nátlak, nijak vás nešidil a učinil zákonu o přestupcích zadost. Doufám, že vás  magistrátní přestupkář řádně osolí.

Jediné, co bych policistovi vytknul, že vykázal svědka. Toho měl také vyslechnout a jeho sdělení zaprotokolovat.

0 0
možnosti
MN

vzteklik

10. 6. 2008 23:16
Re: No tak ten policista byl rozhodně serioznější než vy.

dalsi mestak.vis co je dneska za nejhorsi nadavku? MESTAK Rv

0 0
možnosti
T

Tausret

10. 6. 2008 9:18
Absolutně nechápu,

proč musíme mít státní policii, městskou a teď prý dokonce i metropolitní. Každá hospodyně si umí spočítat, že když se finance na toto určené rozdělí, v konečném efektu nedostane žádná z nich skoro nic, nebo minimum, které jí neumožní efektivní fungování. Stačí jedna policie, kde budou odborně vzdělaní a dobře technicky vybavení policisté. Ne že to opět skončí (jako proklamovaná akce ministra Langera) tím, že v místnostech pro veřejnost budou plazmové TV a moderní nábytek, ale policisté budou dál používat techniku z minulého století. A grázlící se nám smějí a smějí...

0 0
možnosti
JC

Jarcho

10. 6. 2008 9:52
Holt jste nechápavá.

Já bych ještě přidal mezi ty obecní policie a státní "policii" čtrnáct ozbrojených pořádkových sborů krajských.

Jen ať si jdou vzájemně po krku, ať na sebe žárlí a vzájemně se hlídají.

Koncentraci moci v jedné firmě rozhodně není to, co bych si přál. Na SNB se pamatuji.

0 0
možnosti
VU

Gott Karel

10. 6. 2008 9:17
Především...

bych změnil název této instituce. Nevím koho kdy napadlo, aby se to jmenovalo městská policie. Ideální název by byl městští strážníci nebo něco podobného.

Jinak dám taky k dobru jednu historku: Šel jsem takhle ráno přes křižovatku. Když jsem byl uprostřed přechodu, skočil na semaforu červenej panáček. Na druhý straně stála městská policistka a najednou na mě začala řvát, že chodim na červenou a zaplatim pokutu. Musel jsem jí říct, že zaplatit odmítám a ať napíše protokol, jestli to vůbec umí, když ani nezná předpisy. Nakonec se jí žádnej protokol psát nechtělo (možná to opravdu neuměla) takže to radši vyřešila domluvou :)))

0 0
možnosti
JC

Jarcho

10. 6. 2008 9:54
Slovo policie je od slova polis.

Znamená to městského úředníka.

Takže spojení městská policie je podobné jako lidová demokracie.

Vzniklo to tak, že stát si ukradl slovo policie pro nástupce SNB, ačkoli mu slovo policie nepřísluší, když není polis, to je řecky město.

0 0
možnosti
JB

pegaska

10. 6. 2008 9:16
Neděle

V neděli ráno jsem si všimla, že na jedné ulici kousek od nás chybí mříž na kanálu (asi měl někdo potřebu sběru kovů v noci na neděli). Na nejbližší služebně státní policie to nebrali, tak jsem zavolala na městskou - ti se postarali. Taktéž se starají o útulek. Takže zas až tak k ničemu nejsou...

0 0
možnosti
MN

vzteklik

10. 6. 2008 23:18
Re: Neděle

ale to je to co maji delat predctete si jejich napln pracovni proc vznikli.

0 0
možnosti
PM

Polárníliška

10. 6. 2008 9:08
Né že bych nesouhlasil s nosnou myšlenkou,

že je MP k hounu, ale ten "příklad ze života" mi teda rozhodně nepřijde zrovna vhodně zvolený, aby na toto poukázal, vzhledem k tomu, že přestupek jste spáchal a případný postih je naprosto zasloužený ať už jej udělí kdokoliv.

0 0
možnosti
MN

vzteklik

10. 6. 2008 23:25
Re: Né že bych nesouhlasil s nosnou myšlenkou,

pral bych Vam aby jste musel vlastnim autem do centra aneco tam nekolikrat denne musel vyridit a vse bylo jen na 20 min.a pokazdy byste prisel a mel odtahle auto to byste pak mluvil uplne neco jinyho.modra zona odsud vyhnala normalni cizince protoze tady nemaji kde zaparkovat a kdyz zaparkuji tak jim odtahnou ato a nase zeme je ZNAMA KRADEZEMI aut tak se nedivme ze sem cizinci uz moc nejezdi a vsichni na nich zavisici si stezuji a pak je to retezova reakce mel byste se probrat mate li rozum.

0 0
možnosti
JD

pedr64

10. 6. 2008 9:08
no, o užitečnosti MP

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.