Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

jirijuram

11. 6. 2008 7:55
Úplně jednoduše...

..kdyby státní policie dělala svoji práci jak má,žádná městská by nemusela být! 

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

11. 6. 2008 7:55
Nadpis= nebuďte sprostej,jinak souhlas!

Společenství sádelníků a darmožroutů s neomezenou arogancí, to je ta sebranka, o které píšete . A braňte se "veřejnému blbovi...eee...činiteli "  !

0 0
možnosti
MH

Tyra_EL

11. 6. 2008 0:57
Tyra_EL

Az budete mit povoleni k parkovani od firmy, co pracuje pro magistrat, tak si muzete stezovat. Takhle jste jenom spachal prestupek a jako normalni obcan musite nest nasledky. To jak se policista choval je uz vec uplne jina. To jak jste se choval vy taky. My obycejni lide dostavame take pokuty, i kdyz stehujeme a stojime 5minut na miste potrebnem k rychlemu nutnemu vylozeni veci a zase opusteni mista.

Nemam povoleni, tak neparkuju, snadne.

0 0
možnosti
TN

Tomáš Nemravný

11. 6. 2008 0:47
Zbývají milice???

Proti těm močovodům, co jsou dneska u MP, jsou příslušníci bývalých Lidových milicí vzor inteligence a ctnosti...

0 0
možnosti
KD

sdsa

11. 6. 2008 0:25
muj nazor na mestaky

Je jednoznacne, ze mestka policie je pouze dira do rozpoctu obci. Napr. v Brne stoji MP mesto rocne 250 mil Kc, ktere by se dali urcite vyuzit lepe , nez na provoz MP. Zkracene , je to banda prizivniku :-©

0 0
možnosti
MN

vzteklik

10. 6. 2008 23:11
mestska policie.

je pravda ze mestaci tady delaj neco na co VUBEC nestaci a to co maji DELAT tak VUBEC NEDELAJI na ridice si muzou vyskakovat ale na ty cizi FLOUTKY a prodejce psanicek na ty si netroufnou maji STRACH a proto je radsi za PENIZE prehlizi a chrani.staci se prijet podivat na Vaclavak v noci a vse je VIDET jak chodi okolo a nic se nedeje ale zastavi auto a hned proc nac tam zastavi ze ma odjet at tam nestoji a hned se tasi s pokutou jak je to u nich bezny neumi jednat s lidmi a jsou to povetsinu ti co nemaj zadny ROZUM v HLAVE: a tak kdyz nad necim premysli malicek u nohy jim staci na ten rozum.

0 0
možnosti
KS

sebr

10. 6. 2008 22:57
Naprostý souhlas

s autorem. MP je jenom na užírání peněz z městských rozpočtů. O prevenci nemají ani potuchu a jenom buzerují lidi. Nemluvě ani o základní slušnosti k občanům. Vůbec si nejsou vědomi skutečnosti, že by měli pomáhat a předcházet problémům v soužití. Jenže to je o vedení. Těžko můžete chtít od pohůnků, aby se chovali a vyžadovali od podřízených slušnost a pracovitost!

0 0
možnosti
S

skretik

10. 6. 2008 22:51
k čemu?

No to taky moc netuším. U nás sídlí asi 20 m vzdušnou čarou od místní diskotéky, 30 m od herny a 40 m od dvou různých hospod.

Všude kolem se vykrádají auta, na diskotéce jsou opilí nezletilí, v herně hrají opilí nezletilí a v hospodách se nalívají. A celou noc o víkendech prořvou, nebo se aspoň občas pobodají.

A co MP? Nic...

0 0
možnosti
PP

Roumen

10. 6. 2008 22:03
Zony

Ty zony jsou fakt psycho. Ikdyz jsem Prazak, do centra posledni roky uz moc nejezdim. Dneska jsem tam ale potreboval jet a vubec mi nedoslo, ze uz je tam ta modra ptakovina. Ja bych za parkovani i zaplatil, ale neni kde! Mista vsude spousty, ale vsechno za tlustou modrou carou. ;-€ Vse se odehralo v 19 hodin, tedy po parkovaci spicce. Nakonec jsem na tu pulhodinu zaparkoval v modrem a cele jednani jsem byl jak na trni. Mel jsem kliku, dopadlo to dobre. V

0 0
možnosti
RH

retkini

10. 6. 2008 21:00
a ještě něco

vy jste pracoval pro magistrát zadarmo ,že jste chtěl takové nadstandarní úlevy oproti ostatním?

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.